150,-

Vanaf

Naast dat een foto aan de muur van je kind heel tof is, geeft het je kind zelfvertrouwen en voelt hij of zij zich geliefd. Dit verzin ik niet, het is wetenschappelijk aangetoond!
Deze shoot is super leuk om te boeken voor je kindjes, maar zeker ook voor jezelf, samen met je partner of met je gezin. De shoots zijn in mijn studio (het hele jaar door) op doordeweekse dagen. Wil je portretten met de duin of het strand als achtergrond, dan spreken we met mooi weer af op locatie in Katwijk aan Zee (van april tot oktober).

De shoots zijn kort, maar ik neem er alle tijd voor om jullie je op je gemak te laten voelen.

Heeft je kind een (mentale) beperking of is het heel verlegen? Neem contact met mij op, dan maken we samen een plan wat zou kunnen werken om de shoot zo relaxed mogelijk te laten verlopen.

Portret

  • Extra persoon (€50 inlc. 2 bestanden)
  • Shoot met het gezin (€150 inlc. 5 bestanden)
  • Extra bestanden (€20 per stuk)
  • Alle overige bestanden uit mijn presentatie zonder retouche (€150)

Add-ons

  • Sessie voor 1 persoon.
  • Een shoot duurt gemiddeld 20 minuten p.p.
  • In mijn studio of 1 setting op lokatie.
  • Inclusief 5 bewerkte digitale bestanden.
  • Gebruik van alle aanwezige materialen.
  • Presentatie van minstens 20 door mij geselecteerde bestanden binnen 3 weken.

Wat krijg je?

Bij het kiezen van een kleur kun je kijken wat goed staat bij de ogen, huidtint en haar. Ook kun je kijken welke kleur mooi zal staan in je interieur aangezien je de foto's daar gaat ophangen.
Wat je beter kunt vermijden is spierwit omdat dit afleid en hard overkomt. Ook teksten, logo's en graphics op kleding leiden af. Kleine logo's kan ik naar wens verwijderen. Zorg ervoor dat de kleding de juiste maat is en dat de halsjes goed aansluiten. Ben je toch niet zeker van je keuze, neem dan wat extra items mee, kijken we samen wat mooi is.

Altijd een kleine uitdaging, wat doen je aan?

Mijn camera vangt echt alles, let dus even op de volgende punten:
- Schone handen en nagels. Soms komen de handen in beeld en nagels zijn moeilijk te retoucheren.
- Fris gepoetst tanden "dus niet even even liga eten op weg naar mijn studio".
- Check ook even of alle snotjes uit de neus zijn, slaap uit de ogen en het gezicht schoon is.  
- Bij droge lippen de dag van te voren al beginnen met smeren. 
-Het mooiste is vaak losse haren bij de meiden.

Punten om op te letten voor je op shoot komt

Het ligt er aan hoe oud je kinderen zijn en hoe ze zijn. Heb je pubers, dan is het prima te doen. ik kan rustig aanwijzingen geven en ervoor zorgen dat jullie er allemaal mooi op staan. Heb je kleintjes? Dan is het meer een soort van scherp schieten en hopen dat het lukt. Ik kan in de nabewerking wel hoofden verwisselen, maar in veel gevallen is het geen succes of geen artistiek mooie plaat. Een foto met het gele gezin pakt vaak beter uit, omdat de ouders mee kunnen werken in het maken van een fijne foto.

Maak je ook een groepsfoto?

Omdat de uitstraling van een kind zo belangrijk is en de ogen moeten stralen, kunnen we de shoot dan het beste even uitstellen. Let er ook op dat de kleintjes niet net hun prikjes gehad hebben voor de shoot, vaak zijn ze er niet fit door.

Wat doen we als mijn kindje op de dag van de shoot niet fit is?

Tijdens de shoot laat ik al op mijn camera zien wat het resultaat is. Daarna probeer ik zo snel mogelijk een preview te sturen. Daarna is het 2 weken wachten. Ik stuur een slideshow (die binnen 2 weken te downloaden is) en een pdf met de foto's in het klein met daaronder de fotonummers. De nummers van de foto's die je wil, geef je dan aan mij door. De foto's die je hebt gekozen worden mooi nabewerkt en ontvang je per link. 

Hoe lang moeten we in spanning zitten?

Je hebt 10 keer de slideshow bekeken, lang zitten dubben en uiteindelijk de keuze gemaakt. Dan stuur  je het lijstje het lijstje met nummers naar mij toe. Ik stuur je de factuur en zodra deze betaald is, stuur ik je zsm de bewerkte foto's via een wetransfer link.
Klik op de knop die in de mail of app te zien is om naar Wetransfer te gaan. Afhankelijk van je browser krijg je nu een mededeling dat het bestand gedownload wordt. Meestal vind je het bestand later in de map Downloads. Als je hier op klikt start de download automatisch. Het bestand dat je download is een zip-bestand. Dit kun je gewoon openen door erop te klikken, er ontstaat een map naast de zip en dan kun je de bestanden gebruiken.
Sla deze goed op op je pc en maak een back-up. 

Ik heb mijn keuze gemaakt en nu?

Dit is echt iets voor mij!

Let's go

Meer mooie koppies: